Skip to content

Green Tea anti-cancer properties : Té Verde – propiedades anticancerígenas

April 7, 2011

Green tea

Green tea owes its cancer-fighting properties to a powerful antioxidant called epigallocatechin gallate (EGCG). EGCG has been shown to turn on cancer suppressor genes and shut off genes that promote tumour growth.

•Drink green tea during the day as an alternative to soft drinks, juice and coffee.

•Use brewed green tea to sauté or stir fry vegetables.

•As a change from water, drink green iced tea. Garnish with slices of lemon and sweeten to taste. (When making iced tea, double the strength of hot tea since the tea becomes diluted when poured over ice.)

Article

 

 

El Té Verde

El té verde debe sus propiedades anticancerígenas a un potente antioxidante llamado epigalocatequina galata (EGCG). La EGCG ha demostrado ser capaz de activar los genes supresores del cáncer y desactivar los genes que promueven el crecimiento de tumores

  • Beba té verde a lo largo del día como alternativa a refrescos, zumos y cafés.
  • Utilice infusión de té verde para saltear verduras.
  • Como alternativa al agua, beba té verde helado. Decórelo con una rodaja de limón y endulce al gusto. (Cuando prepare té verde helado, doble la cantidad de té verde en infusión caliente, ya que el sabor se diluye al añadirle hielo).

Artículo

 

 

Advertisements
2 Comments leave one →
  1. December 23, 2011 10:06 pm

    I love green tea. Now I have even more reasons to love it!

Trackbacks

  1. Green Tea: functionality news just gets better & better… « Ayurvedic Herbal Teas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: